Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2023/0009

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Felsőváros

Fejér

39 900 000,- Ft

CSALÁDI HÁZ EGY LAKÁS ÁRÁÉRT !!
Székesfehérváron csendes, családi házas övezetben, 289 nm. összközműves telken, részben felújított tégla építésű 64nm. családi ház eladó.
A ház beton sávos födémmel készült, a későbbiekben a tetőteret is be lehet építeni, növelve az alapterületet és a ház értékét.
A házban található 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra. A szoba eredeti fa parkettás (felújítandó), a másik szoba cementlapos (műanyag padlóval lefedett), a többi helyiség minőségi járólappal burkolt. A WC-fürdőszoba zuhanyzós, teljes felújításon esett át. A vízvezeték teljes cseréje, a villanyvezeték felújítása részben megtörtént. Az új ablakok műanyagok, hang-és hőszigeteltek, redőnnyel felszereltek. A beltéri ajtók a két szoba kivételével ki lettek cserélve, ennek felújítása az új tulajdonosra vár. A bejárati ajtót több ponton záródó biztonságira cserélték. Fűtése gázkonvektorral megoldott. A ház alatt kisebb méretű pince lett kialakítva. Gépkocsi és kerti szerszámok tárolására az utcafronton egy garázs várja a hazaérkezőket. A házat füvesített udvaron át lehet megközelíteni, ahol gyerekeknek játszóteret, trambulint lehet létesíteni. A nyári napokon az egész napi rohanás után barátokkal, családdal jókat lehet grillezni, sütögetni, kikapcsolódni, beszélgetni a simogató napsütésben.
Közelben : bevásárló központ, iskola, park, játszótér, benzinkút, buszmegálló, templom, M7 autópálya lejárat.
CSOK és hitel felvételére a ház teljesen megfelel, 20% önerővel is megvásárolható ! CSOK-kal vásárolt ingatlanra NEM KELL illetéket fizetni ez, az állam által elengedésre kerül!
JÓ HELYEN, JÓ ÁRON, ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL (is) !!!!
Ár: 39.9mFt Tel.: 20/405-4477
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek:
ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, értékbecslésben, költöztetésben, lakásfelújításban, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat: web oldalunkon.

Székesfehérvár településen, 64 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 64 m2 Állapot: Részlegesen felújított
Telek: 289 m2 Fűtés: Gázkonvektor
Szobák: 2 db Emelet: Földszint
Félszobák: Parkolás: garázs

Azonosító: A/I/2023/0009
Kapcsolat: Kovács Árpád, Tel.: 06 (20) 405-4477
E-mail: kovacs.arpad1@gmail.com - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista