Álomotthon Regisztráció

Magunkról

Ismerős arcok egy új irodában

A világ hétről hétre változik, igazi kihívás az embernek eligazodnia a szüntelenül változó lehetőségek és feltételek között. Ami tegnap még működőképes volt, ma már korántsem biztos, hogy jó döntés. Egy hónapra előre is nehéz tervezni, hát még egy évre vagy akár egy életre. Mindez igaz az ingatlanpiacra, lakóhelyünk megválasztására is.

A Fehérház Ingatlaniroda ebben szeretne az Önök segítségére lenni. Nem ismeretlen emberek új próbálkozásáról van szó, hanem tapasztalt, ismerős szakemberek újrakezdésének lehetünk most szemtanúi és haszonélvezői. Mindannyian elismert és fajsúlyos ingatlanirodáknál szereztünk korábban sokéves tapasztalatot. Most azonban új fejezetet nyitunk a székesfehérvári ingatlanpiac történetében.

Alkalmazkodunk a kihívásokhoz, és igyekszünk ügyfeleink számára áttekinthetővé tenni az egyre kaotikusabbá váló ingatlanpiacon. Tudjuk, hogy töretlen fejlődésünknek és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának a legfontosabb kulcsa a magas szintű tájékozottság és a tárgyalóképesség. Jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink szaktudásán, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik. Fejlődésünk során ügyfeleink igényeire odafigyelve folyamatosan bővítjük szolgáltatási portfóliónkat, hogy partnereink egy helyen megtaláljanak mindent, ami szükséges egy ingatlan eladásához vagy vételéhez.

Mindemellett különleges figyelmet biztosítunk pénzügyi ajánlatok közvetítésére, amely sok esetben elengedhetetlen feltétel az ingatlanvásárlásban. Ügyfeleink megelégedésére szeretnénk a székesfehérvári ingatlanközvetítői piac megbízható és minőségi szereplőjévé válni. A teljes körű kiszolgálás érdekében arra törekszünk, hogy az ügyfelek minden igényét kielégítsük az egy helyen elérhető, ingatlan eladáshoz és vásárláshoz kapcsolódó, széleskörű szolgáltatási palettánkkal.

Igyekeztünk ügyfeleink kedvében járni irodánk és helyének megválasztásában is. A Székesfehérvár, Budai út 178/b szám alatt található üzlethelyiségünk központi elhelyezkedésű. Gyalogosan, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen, gyorsan elérhető. Kényelmes és barátságos irodánkban várjuk személyes érdeklődését!

Fehérház Ingatlaniroda csapata

Gyorslista