Eladó Vendéglátás ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2012/0127

 « Vissza a listához

Vendéglátás

Székesfehérvár, Kórház és környéke

Fejér

189 000 000,- Ft

LAKÁS, MUNKAHELY EGY HELYEN !
AKARJA, HOGY INGYEN LEGYEN A REZSIJE ?

Eladó Budai úton a Halesz parkkal szemben lévő Halesz Söröző, üzlethelyiség, (bérlővel együtt), valamint a mellette lévő 5 szobás, gardróbos, dupla komfortos extrán felújított tetőtér beépítéses családi ház.
A (kb.40nm) üzlethelyiség a (kb.70nm.) sörözőtől jelenleg fallal leválasztott, de bármikor egybe nyitható. Tartozik hozzá kerthelyiség, valamint saját parkoló. A Halesz sörözőnek már múltja van, hozzátartozik a város történetéhez. Jelenleg is bérlővel üzemel.
A 117nm-s családi ház 2001-es építésű, 2011-ben teljesen átalakított, vezetékileg is minőségileg felújított. Földszintjén amerikai étkezős-nappali, dolgozó szoba, zuhanyzó, WC, kamra valamint a konyha található. Innen jutunk a fedett térköves teraszra. Az emeleten 3 szoba, gardrób és egy tágas fürdőszoba-WC található. Az emeleti szobákat hangulatos erkély díszíti. Az egész lakás burkolata minőségi járólap. Az emelet és a földszint padlófűtésű. A kő tulajdonsága, hogy tartja a hőmérsékletet, így nyáron hűt, télen „fűt”, meleg. Nagy hidegben a nappali varázsa, a kandalló árasztja a kellemes meleget, segít a fűtésben. A beltéri ajtók eredeti tölgyfából készültek. A konyha átalakított, új (cseresznye) bútorral, minőségi gépekkel (mosogatógép, villanysütő és főzőlap) felszerelt. A házban riasztó és klíma működik. A kerti kapu elektromosan, távirányítóval nyílik. A térkövezett udvart virágos kert díszíti, fedett és nyitott autóbeállásra van lehetőség
Nem messze a belvárostól, kórház, park szomszédságában. Kiváló közlekedési lehetőséggel.
Iár: 189mFt. Tel.: 20-399-3600

Székesfehérvár településen, 110 m2 -es Vendéglátás Eladó

Alapterület: 110 m2 Állapot:
Telek: 200 m2 Fűtés: Gázkonvektor
Szobák: 3 db Emelet:
Félszobák: Parkolás: Saját parkoló

Azonosító: A/I/2012/0127
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista