Eladó Téglalakás ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2024/0020

 « Vissza a listához

Téglalakás

Székesfehérvár, Belváros és környéke

Fejér

37 990 000,- Ft

BELVÁROSBAN 1.5 SZOBÁS TÉGLALAKÁS ELADÓ !!!
Abszolút a belvárosban, hangulatos belső udvarra néző, első emeleti 1.5szobás (41nm.) galériás téglalakás eladó.
A lakás részei : bejárat egy belső „loggiáról”, mely a belső udvarra néz, előszoba, konyha-kamra résszel, kádas fürdőszoba-WC, nappali-galériával, hálószoba. A lakás praktikusan elrendezett, különleges hangulatú, kuckós lakás. Kis lakás, mégis tágas érzetű. Minden hely praktikusan van kihasználva, otthonos. Beépített gardróbszekrények, mely a tárolást segíti. A szobák hajópadlóval burkoltak, az előszoba, konyha, járólapos, a fürdőszoba-WC bambuszpadlóval burkolt. A fürdőszoba ablakos, mely a szellőzést biztosítja. Fűtése (átfolyós) cirkókazánnal, radiátoros hő leadással megoldott. A lakás ablakai a belső udvarra néznek, hol sütögetésre, családi, baráti beszélgetésre, kikapcsolódásra van lehetőség. Parkolás a belvárosban megoldott, ahova nagyon kedvező éves bérlet kiváltása lehetséges. Varázslatos, ahogy a lakásból kilépve a belvárosban, a sétáló utca nyüzsgő világában találom magam, úgy, hogy a lakás a végtelen nyugalmat biztosítja.
Tökéletes lehet fiatal párnak, egyedül állóknak, olyan üzletembereknek, akik sokat utaznak, kevés az idejük...és kell egy bázis, meleg otthon, ahol megpihenhetnek, ugyanakkor kényelmesen, tölthetik szabadidejüket, hiszen adott minden lehetőség a ház körül (vendéglátó, szolgáltató egységek, kulturális intézmények).

Minden gyalog is elérhető közelségben : színház, iskolák, óvodák, parkok, templomok, egészségügyi intézmények, bankok, bevásárló központ, üzletek, piac, vendéglátó egységek, közintézmények, hivatalok, buszpályaudvar,
FIATALOKNAK, BEFEKTETŐKNEK, KÜLÖNLEGES HANGULATÚ, PRAKTIKUS LAKÁS, KIVÁLÓ VÁLASZTÁS !
I.ár : 37.99mFt. Tel. : 20/399-3600
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, értékbecslésben, költöztetésben, lakásfelújításban, lakberendezésben, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat a web oldalunkon.
CSOK és hitel felvételére az ingatlan teljesen megfelel, 20% önerővel is megvásárolható ! CSOK-kal vásárolt ingatlanra NEM KELL illetéket fizetni ez, az állam által elengedésre kerül!

Székesfehérvár településen, 41 m2 -es Téglalakás Eladó

Alapterület: 41 m2 Állapot:
Telek: Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 1 db Emelet: 1. emelet
Félszobák: 1 db Parkolás: utcán

Azonosító: A/I/2024/0020
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista