Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2024/0043

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Ráchegy

Fejér

49 990 000,- Ft

KÓRHÁZ KÖZELÉBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ !
Kórház közelében 550nm. összközműves telken 65nm. téglaépítésű 2 szobás családi ház eladó. Fa gerendás, a tető felújítása, szigetelése 2009ben megtörtént.
A ház részei : szélfogó, bejárat, előszoba, szemben kádas fürdőszoba, külön WC kézmosóval, jobbra konyha, kamra, balra egymásból nyíló 2 szoba. A szobák eredeti faparkettásak, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók cserélve lettek, az új ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A konyha tágas, konyhabútorral beépített. Fűtése gázkonvektorral megoldott, de a fa tüzelésű dizájnos kályha nem csak a meleget, de a hangulatot is fokozza (és persze rezsi csökkentő).
Az udvaron találhatók : melléképületek, műhely, tárolók, a garázs szerelő aknás. A kert füvesített, gyümölcsfákkal, veteményekkel beültetett.
Közelben : kórház, gyógyszertár, Haleszpark, templom, bevásárló központ, buszmegálló, a belvároshoz 2 sávos főúton pár perc alatt juthatunk el.
JÓ TELEKKEL, JÓ HÁZ, KIVÁLÓ VÁLASZTÁS !!!
I.ár : 49.9mFt. Tel.: 20/399-3600
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek:
ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, értékbecslésben, költöztetésben, felújításban, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat: www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.
CSOK és hitel felvételére az ingatlan teljesen megfelel, 20% önerővel is megvásárolható ! CSOK-kal vásárolt ingatlanra NEM KELL illetéket fizetni ez, az állam által elengedésre kerül!

Székesfehérvár településen, 65 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 65 m2 Állapot:
Telek: 550 m2 Fűtés: Gázkonvektor, Gáz+alternatív fűtés
Szobák: 2 db Emelet: Földszint
Félszobák: Parkolás: garázs

Azonosító: A/I/2024/0043
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista