Eladó Téglalakás ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2022/0031

 « Vissza a listához

Téglalakás

Székesfehérvár, Palotaváros

Fejér

40 500 000,- Ft

LAKÓPARKI NAPPALI+2 SZOBÁS FELÚJÍTOTT TÉGLALAKÁS A PALOTAVÁROSBAN ELADÓ !
A csendes, jó levegőjű, zöldövezetben található lakás, amerikai konyhás, jó elosztású, házközponti fűtésű, egyedi mérővel ellátott, így csak a tényleges fogyasztást kell fizetni. Középső lakás lévén, mindenhonnan körbefűtött, meleg lakás. Székesfehérváron a Palotavárosban, 2004-ben épült társasházban 4.emeleti, nappali+2szobás (61nm.), gangos téglalakás. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. Az amerikai nappali-konyha gépesített. A fürdőben pára és szagelszívó. Kilátása panorámás. A gangról rálátunk a belső zárt udvarra, mely rendezett füvesített, játszótérrel felszerelt, kisgyermekes családoknak kiváló választás. A ház szigetelt így télen is alacsony a rezsi, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A lakásban klíma működik. A társasház előtt, körül ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Közelben lévő tó és az azt körül ölelő park kiváló lehetőséget nyújt sportolásra, pihenésre, kikapcsolódásra. Közelben : iskolák, egészségügyi intézmények, játszóterek, üzletek, bevásárló központ, buszmegálló, a belváros néhány pár perc séta.
JÓ ELOSZTÁSÚ, ÚJSZERŰ, KÉNYELMES LAKÁS…. KIVÁLÓ VÁLASZTÁS !!!
I.ár : 40.5mFt. Tel.: 20/323-0220
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, költöztetésben, felújításban, ügyvédi közreműködésben. LAKÁS ELADÓ !
Székesfehérváron a Palotavárosban, 2004-ben épült társasházban 4.emeleti, nappali+2szobás (61nm.), gangos téglalakás eladó. A csendes, jó levegőjű, zöldövezetben található lakás, amerikai konyhás, jó elosztású, házközponti fűtésű, egyedi mérővel ellátott, így csak a tényleges fogyasztást kell fizetni. Középső lakás lévén, mindenhonnan körbefűtött, meleg lakás. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. Az amerikai nappali-konyha gépesített. A fürdőben pára és szagelszívó. Kilátása panorámás. A gangról rálátunk a belső zárt udvarra, mely rendezett füvesített, játszótérrel felszerelt, kisgyermekes családoknak kiváló választás. A ház szigetelt így télen is alacsony a rezsi, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A lakásban klíma működik. A társasház előtt, körül ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Közelben lévő tó és az azt körül ölelő park kiváló lehetőséget nyújt sportolásra, pihenésre, kikapcsolódásra. Iskola, egészségügyi intézmények, játszóterek, üzletek, bevásárló központ, buszmegálló, belváros néhány pár perc séta.
SZÉP HELYEN, JÓ ELOSZTÁSÚ, KÉNYELMES LAKÁS…. KIVÁLÓ VÁLASZTÁS !!!
I.ár : 40.5mFt. Tel.: 20/323-0220
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, értékbecslésben, költöztetésben, felújításban, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon..

Székesfehérvár településen, 61 m2 -es Téglalakás Eladó

Alapterület: 61 m2 Állapot: Újszerű
Telek: Fűtés: Központi fűtés, egyedi méréssel
Szobák: 3 db Emelet: 4. emelet
Félszobák: Parkolás: utcán

Azonosító: A/I/2022/0031
Kapcsolat: Egriné Rémai Brigitta, Tel.: 06 (20) 323-0220
E-mail: b.egrine@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista