Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2014/0170

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna

Fejér

120 000 000,- Ft

VADÁSZOK FIGYELEM , VADÁSZHÁZ ELADÓ !!!
Székesfehérvár közelében eladó egy kétszintes, 400 m2 alapterületű vadászház, 3811nm. telekkel.
1995-ben került sor a ház teljes körű felújítására, 2005-ben külső szigetelést kapott, 2010-ben pedig a tetőt újították fel.
Az alaprajznak megfelelően, az alsó szinten található 4 nagy helyiség (nappali és társalgó helyiségek, egyikében gyönyörű nagy cserépkályha; valamint étkező), ezen kívül 2 db két ágyas, és 2 db egy ágyas vendégszoba, mindegyike saját fürdőszobával. Szintén itt található még egy külön ajtóval nyíló két szobás, nagy fürdőszobás finn szaunás lakótér (a tulajdonos kizárólagos használatában ez volt). Alsó szinthez tartozik továbbá egy konyha, illetve 2 fedett terasz. A felső szinten 70 m2-es, 3 szobás, külön bejáratú szolgálati lakás; ezen kívül kazánház, két nagyobb tároló helység, és három nagy, tetőtéri szigetelt helyiség parkettás, illetve lambériás burkolatokkal.
A házhoz két gépkocsi beállós garázs, és kb. 70 m2 pince tartozik.
Az udvar részben füvesített, rengeteg fa, és bokor található, illetve néhány gyümölcsfa. Nagyobb része fehér zúzott köves.
Az ingatlan belterület, közvilágítás van, aszfaltos úton könnyen megközelíthető. Közművek: villany, víz, csatorna. Központi fűtés kialakítva, jelenleg gáztartályról üzemeltethető, illetve a cserépkályha ad meleget a ház központi helyiségeiben.
A ház kialakítása és jelenlegi funkciója a továbbiakban is alkalmassá teheti vendégház, fogadó kialakítására (a felső szinten szolgálati lakásban lehetőség van helyben lakó gondnok alkalmazására), de átalakításokkal csak a fantázia szab határt az ingatlan sokféle kihasználhatóságának.
Külföldiek számára is megfelelő lehet az elhelyezkedés, a frekventált helyek könnyen és gyorsan megközelíthetőek (Székesfehérvár, és az M7 autópálya kb. 10 percre található, Budapest, illetve a Balaton is kb. 45 perc, Velencei tó kb. 20 percre).
I.ár : 120mFt. Tel.: 20/399-3600 egész nap
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek : ingyenes hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Székesfehérvár településen, 400 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 400 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: 3811 m2 Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 15 db Emelet:
Félszobák: Parkolás: garázs

Azonosító: A/I/2014/0170
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista