Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2020/0016

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Öreghegy

Fejér

149 999 000,- Ft

ÖREGHEGYEN KÉT GENERÁCIÓS MEDENCÉS CSALÁDI HÁZ ELADÓ !
Székesfehérváron az Öreghegy csendes utcájában 2180nm összközműves (dupla) telken két generációnak is alkalmas családi ház (295nm.) eladó. A ház csak a közös előszobán osztozik, a két generációnak saját, és zavartalan élettér adott. Sofa minőségű kül-és beltéri ajtók, fa ablakok, melyek hő-és hangszigeteltek. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A nappali spot lámpavilágítás variációval megoldott. Az épület fűtése kombi gázkazánnal történik, ami radiátorokon és padlófűtésen keresztül adja le a hőt. Emellett cserépkályha is van a nappaliban. Az földszinti és az emeleti rész fűtés szempontjából is különválasztható.
A földszinten található helyiségek: előszoba, amerikai konyha-étkező-nappali, kamra, fürdőszoba-WC, 3 szoba, háztartási helyiség, gardrób, vendég fürdő, ellenáramoltatós medence, infraszauna hozzátartozó zuhanyzó-WC, - a nappaliból és a medencetérből is megközelíthető 90 nm. kertkapcsolatos részben fedett terasz , mely kiválóan alkalmas a mindennapi hajtás utáni pihenésre, családi és baráti összejövetelekre, beszélgetésekre, partik szervezésére.
A tetőtérben helyezkedik el: nappali (aminek egyik falán találhatóak egy jövendő konyha kiállásai, azaz víz, csatorna, áram) - erkélyes, klimatizált szoba - hálószoba ami szintén klimatizált - fürdőszoba (sarokkád, WC), - és egy óriási padlásrész, ami számos egyéb lehetőséget tartogat (akár „dühöngő” rész, vagy újabb szobák is kialakíthatóak)
A lakóépületen kívül a telken található még: - egy présház, alatta borospincével - egy a főépülethez a tetővel kapcsolódó 3 beállós garázs, mosdó-WC-vel. Ez az épületrész elektromos fűtéssel (vezérelt áramkörre, azaz "éjszakai áramra" kötve) ellátott.
Az épület biztonságára távfelügyelethez bekötött riasztórendszer felügyel.
A garázsok könnyű megközelíthetőségét 2 utcafronti (az utcafront 50 méteres), automata kétszárnyú nagykapu teszi lehetővé.
Az ingatlan az utca felől nem hivalkodó. Hatalmas tujasor és lombos gyümölcsfák akadályozzák a belátást a szomszédok és az utca felől. A privát szférára vágyók itt megtalálják az elképzelésüket. A kert gondozott, termő gyümölcsfákkal, nagy füves felületekkel. A bejáratok térkő burkolattal ellátottak.
KIVÁLÓ MINŐSÉG, TÁGAS TEREK, JÓ TELEK RÉSZ, NAGY CSALÁDNAK, KÉT GENERÁCIÓNAK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS !!
I.ár : 149.99mFt. Tel.: 20/399-3600
IRODÁNK SZOLGÁLTATÁST NYÚJT ÖNNEK :
ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészítésében,
ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Székesfehérvár településen, 295 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 295 m2 Állapot: Luxus
Telek: 2180 m2 Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 7 db Emelet: Földszint
Félszobák: Parkolás: garázsban

Azonosító: A/I/2020/0016
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista