Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: A/I/2024/0027

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Öreghegy

Fejér

59 990 000,- Ft

ÖREGHEGYEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ !
Székesfehérváron, kertvárosi környezetben, az Öreghegyen 460nm. összközműves saroktelken, 2.5szobás (66nm.) családi ház eladó.
A ház részei : szélfogó, bejárat, előszoba, konyha, kamra, 2.5szoba, fürdőszoba-WC. Zsindelyes tető, vasbeton födém, tégla falazat. Az új műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A radiátorok, és a vízvezetékek teljes cseréje megtörtént. A ház villanyhálózata 25A. rendelkezik. Fűtése gázkazánnal, radiátoros hő leadással megoldott, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A házban hűtő-fűtő klíma működik, mely ősszel és tavasszal nyújt nagy segítséget, amikor még nem fűtünk, valamint nyáron a nagy melegben a kellemes hőmérséklet elérésében. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. A kádas fürdőszoba-WC tágas, ablakkal ellátott, mely a szellőztetést biztosítja. A konyha kényelmes, tágas, étkező is elfér, a konyhabútor praktikus. Innen nyílik a kamra. A szobák tágasak, világosak. A ház festése (festettek a falak) nem régen volt, gondozott, karbantartott.
Az udvaron egy állásos garázs, tárolók, kazánház, nyári konyha, sütögetésre alkalmas hely található. Az egyik tároló alatt pince van. Elől virágos előkert.
Buszmegálló a házzal szemben, iskola gyógyszertár élelmiszer boltok, üzletek a közelben.
GONDOZOTT, KÉNYELMES HÁZ, JÓ TELEKRÉSSZEL KIVÁLÓ VÁLASZTÁS !!
I.ár : 59.99mFt. Tel.: 20/399-3600
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, értékbecslésben, költöztetésben, lakásfelújításban, lakberendezésben, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat a www. feherhazingatlan.hu web oldalunkon.
CSOK és hitel felvételére az ingatlan teljesen megfelel, 20% önerővel is megvásárolható ! CSOK-kal vásárolt ingatlanra NEM KELL illetéket fizetni ez, az állam által elengedésre kerül!

Székesfehérvár településen, 66 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 66 m2 Állapot:
Telek: 460 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: 3 db Emelet: Földszint
Félszobák: Parkolás: garázs

Azonosító: A/I/2024/0027
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista