Eladó Üdülő ingatlan - Gárdony

Ingatlan azonosító: A/I/2022/0072

 « Vissza a listához

Üdülő

Gárdony, Belváros és környéke

Fejér

39 999 000,- Ft

AGÁRDON NAPPALI+2 SZOBÁS NYARALÓ (HÉTVÉGI HÁZ) ELADÓ !
Agárdon 420nm. összközműves telken (a gáz kivételével), 60nm. tégla építésű, pala tetőfedésű egy szintes nyaraló (hétvégi ház) eladó.
A nyaraló részei : terasz, bejárat, amerikai konyha-nappali, 2 szoba, fürdőszoba-WC, hátsó terasz. A külön nyíló szobák laminált parkettásak, a nappali és a többi helyiség járólapos, a két terasz is. Az ablakok a nappali kivételével ki lettek cserélve műanyagra. Ha nem csak nyáron szeretnék élvezni a mindennapok utáni kikapcsolódást, lehetőség van fűtésre, mely fa tüzelésű kályhával megoldott. A ház bejáratánál zárt terasz nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, pihenésre. Hátul, a nappaliból történő kijáratnál is van egy kis „terasz”, mely igény esetén bővíthető. Az udvar felől a ház hátsó részénél kialakítottak egy külön bejáratú WC-t kézmosóval, mely lehetőséget biztosít közvetlenül az udvarról WC-t használni.
A füvesített udvaron néhány gyümölcsfa, ásott kút, vezetékes vízcsap, öntözéshez is, fatároló (ahol kerti szerszámokat és a tüzeléshez nagy mennyiségű fa található). A ház, kerítés előtt az utcafronton lehetőség van több autó parkolására is.
JÓ TELEKRÉSSZEL, JÓ HÁZ, JÓ ELOSZTÁSSAL, KIVÁLÓ VÁLASZTÁS !
I.ár : 39.9mFt. Tel.: 20/399-3600
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, költöztetésben, felújításban, értékbecslésben, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Gárdony településen, 60 m2 -es Üdülő Eladó

Alapterület: 60 m2 Állapot:
Telek: 420 m2 Fűtés: Egyéb fűtés
Szobák: 3 db Emelet: Földszint
Félszobák: Parkolás: udvarban

Azonosító: A/I/2022/0072
Kapcsolat: Benczéné Mariann, Tel.: 06 (20) 399-3600
E-mail: m.benczene@feherhazingatlan.hu - Fehérház Ingatlaniroda

Gyorslista